Metode de plată şi livrare


Metode de plată

 Fiecare comandă online se achită prin una din cele 3 modalităţi:

1. Numerar, la livrare

2. Prin plată cu cardul prin procesator PlatiOnline

3. Prin virament cu ordin de plată

 

Descriere metode de plată:

Plata la livrare, presupune achitarea comenzii prin sistem clasic, ramburs, la agentul curieratului.

Plata cu cardul prin 

§  Poţi efectua plata online cu cardul personal sau business, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, dacă au cod CVV2/CVC2), inclusiv cardurile de salarii.

§  Nu plăteşti niciun comision suplimentar pentru tranzacțiile cu cardul.

§  Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.

§  Siguranța informațiilor tale este garantată de faptul că PlatiOnline nu stochează datele confidențiale ale cardului tău ci le trimite criptat pe o conexiune securizată, către banca procesatoare. În acest fel informațiile tale sunt în sigurantă.

§  Tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al băncii emitente cardului tău, indiferent de valuta pe care o deţii în cont. Pe extrasul de cont, pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea cu numele: MALU WILZ

§  Finalizează comanda parcurgând toţi paşii indicaţi din formularul  de comandă iar la ,,Metoda de plată” selectează  

şi vei fi direcționat pe pagina securizată Plationline.ro unde vei introduce datele cardului Plationline.ro verifică datele cardului și cere autorizarea plății prin sistemul adițional de securitate 3D Secure Apoi autorizează plata prin parola 3D Secure Suma va fi blocată în contul tău MALU WILZ BEAUTY RO SRL va fi notificat că plata a fost autorizată Depozitul procesează comanda în aceeaşi zi sau în ziua imediat următoare Coletul este preluat de curier, moment în care se încasează integral suma blocată.

§  Așadar, atunci când finalizezi comanda și autorizezi plata, contravaloarea acesteia va fi blocată în contul tău la dispoziția MALU WILZ BEAUTY RO SRL. Conform reglementărilor Visa și Mastercard încasarea sumei, in cazul comenzilor cu livrare la domiciliu sau in pachetomat, se face atunci cand expediem comanda către tine (moment în care produsele părăsesc depozitul MALU WILZ BEAUTY RO SRL, în baza awb-ului de livrare pentru expedierea comenzii către punctul de livrare ales).

§  Dacă se constată că expedierea comenzii nu este posibilă, vei fi notificat/ă și se trece la deblocarea sumei (conform legilor în vigoare, deblocarea poate dura între 1-30 zile, în funcție de banca emitentă a cardului).

§  Pentru mai multe detalii și informații privind sistemul securizat de plată online, vă recomandăm să accesați pagina partenerului nostru PlatiOnline.ro.

 

Plata prin virament

§  Pentru plăţi prin virament cu ordin de plată, după primirea comenzii, îţi vom trimite pe e-mail factura fiscală iar plata poate fi efectuată într-unul din conturile conturile noastre: RO94INGB0000999907442805 deschis la ING Bank sau RO35CECEDJ0101RON0641285 deschis la Cec Bank.

§  După ce ai efectuat plata, te rugăm să ne trimiți confirmarea electronica pe adresa de e-mail: office@maluwilz.ro. În acest moment, comanda ta va fi procesată şi livrată în cel mai scurt timp. 

 

Procesare comenzi şi livrare

§  Comenzile de minimum 150 lei tva inclus, beneficiaza de transport gratuit.

§  Comenzile transmise până în orele 16:00, se procesează şi se predau curierului în aceeaşi zi (valabil pentru comenzile plasate L - V), urmând să fie livrare Comenzile plasate în weekend, vor fi procesate şi predate curierului, începând cu ziua de luni a săptămânii imediat următoare. Livrăm în orice localitate prin curierat rapid Livrari Online/Urgent Cargus sau prin intermediul Poștei Române.


Costuri standard livrari (acestea pot varia in functie de greutatea sau volumul coletelor, modalitatea de plata, localitatea destinatarului, livrare sambata). Costul final al taxelor de transport va fi evidentiat in factura fiscala insa acesta nu va cunoaste modificari  majore fata de cele standard.  

§  Livrările comenzilor online se fac prin curierat rapid Livrari Online/Urgent Cargus, în 24h, max. 48h, inclusiv sâmbăta până în orele 14:00.

§  Livrări în pachetomat prin PostaPanduri.ro, pentru comenzile achitate cu cardul, in Bucuresti: 10 lei, national: 12 lei

§  Livrări în pachetomat prin PostaPanduri.ro, pentru comenzile achitate numerar sau virament, in Bucuresti: 11 lei, national: 14 lei

§  Livrări la domiciliu prin Livrari Online/Urgent Cargus, comenzi cu ramburs, in Bucuresti: 16 lei, national: 19 lei, localitati indepartate care inregistreaza km. suplimentari: 27 lei

§  Livrări la domiciliu prin Livrari Online/Urgent Cargus, comenzi achitate cu cardul sau prin virament, in Bucuresti: 11 lei, national: 16 lei, localitati indepartate care inregistreaza km. suplimentari: 25 lei
De asemenea livrarile comenzilor pot beneficia de gratuitate transport, in functie de promotiile active sau de valoarea comenzilor.

În situaţia în care un client refuză primirea a cel mult 2 comenzi plasate pe site-ul www.maluwilz.ro, telefonic, e-mail sau social media, ne rezervăm dreptul de a nu mai onora viitoarele comenzi cu livrare în sistem ramburs prin curierat rapid ci doar de la sediul MALU WILZ BEAUTY RO SRL sau ulterior achitării prin virament.

 Pentru orice informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la tel: +40 743 182 366, +40 726 755 402,+40 248 21 48 05